Gratis verzending vanaf €50,-

 +31 (0)458200055

Opzetborstels

In het assortiment van Dentsend hebben wij opzetborstels en -tips van alle grote merken. Denk hierbij aan Oral-B opzetborstels, Philips opzetborstels en Waterpik opzettips. Daarnaast hebben wij ook opzetborsteltjes van minder bekende topmerken, waaronder Emmi-Dent, Megasonex en Grundig.

Direct naar opzetborstels van

Oral-B opzetborstels
Philips Sonicare opzetborstels
Panasonic
Waterpik

Artikelen 1 tot 25 van 28 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 25 van 28 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Elektrische tandenborstel het best voor gebit

Uit onderzoek blijkt dat een elektrische tandenborstel meer tandplak verwijdert dan een normale handtandenborstel. Dit komt omdat een elektrische tandenborstel automatisch de juiste poetsbeweging maakt. Het enige waar de poetser nog aandacht aan hoeft te besteden is het juist plaatsen van de borstel.  

Wanneer moet u uw opzetborstel vervangen?

Net als handtandenborstels moeten de opzetborstels van elektrische tandenborstels regelmatig worden vervangen. De aanbevolen tijd voor het gebruik van een opzetborstel is 10 tot 12 weken.

Na een tijdje worden de haren namelijk minder stug waardoor moeilijk bereikbare plaatsen niet meer goed schoon worden. Daarbij komen er ook steeds meer bacteriën op de borstel. Na drie maanden bevat een opzetborstel circa 7 miljoen bacteriën.