Gratis verzending vanaf €50,-

 +31 (0)458200055

Elektrische tandenborstels

Het grootste voordeel van elektrisch tanden poetsen is het verwijderen van tandplak. Met een elektrische tandenborstel wordt er 2 keer zoveel tandplak verwijderd tijdens het tanden poetsen dan bij het poetsen met een handtandenborstel. Met een elektrische tandenborstel worden de tanden in dezelfde tijd grondiger gereinigd. Tijdens het poetsen met een handtandenborstel wordt vaak teveel druk uitgeoefend wat een negatief effect kan hebben op de gezondheid van het tandvlees en het glazuur van de tanden. Een elektrische tandenborstel geeft veelal een waarschuwingslicht af zodra er teveel druk wordt uitgeoefend. Een elektrische tandenborstel vervangt niet de complete interdentale reiniging, u kunt het beste wel blijven flossen, tandenstokers of tandenragers blijven gebruiken voor de gehele reiniging van het gebit.

Direct naar elektrische tandenborstels van

Oral-B opzetborstels
Philips Sonicare opzetborstels
Panasonic
Waterpik

Verschillende soorten elektrische tandenborstels.

De elektrische tandenborstel maakt gebruik van een oscillerend-roterende werking. Hierbij maakt de borstelkop een ronddraaiend, heen-en-weergaande beweging waardoor de tanden grondig gereinigd worden. De borstelkop is kleiner en komt daardoor makkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen. Wij bieden een breed assortiment elektrische tandenborstels van Oral-B en Philips aan.

Nu kunt u ook elektrisch poetsen met een sonische tandenborstel, hierbij maakt de borstelkop een zijwaarts heen-en-weergaande beweging. Door het cavitatie effect worden ook de ruimte tussen de tanden en kiezen makkelijker bereikt, hierbij wordt de tandpasta als het ware als luchtbelletjes tussen de tanden ´geperst´.

Tegenwoordig zijn er ook speciale elektrische tandenborstels voor kinderen, u kunt zelf de tanden van uw kind poetsen met een elektrische tandenborstel. Zodra uw kind zelf de tandenborstel goed kan vasthouden kan uw kind beginnen met zelfstandig elektrisch poetsen.

Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor de juiste poetsinstructie. Poets altijd tand voor tand en volgens de 3 B’s: Binnenkant, Buitenkant en Bovenop.

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst