Gratis verzending vanaf €50,-

 +31 (0)458200055

Michiel Voets

Michiel Voets studeerde in 1981 in Groningen af. Tijdens zijn diensttijd als militair tandarts opende hij een praktijk in Zuid-Nederland.

Zijn devies, een voordeur voor alles en iedereen heeft geresulteerd in een grote praktijk met 4 vestigingen en 25 behandelkamers. Michiel vindt dat iedereen alle mogelijkheden moet kunnen afwegen. Daarom geven hij en zijn collega's altijd alle mogelijkheden ter overweging aan de klant (patiënt) en wordt er geen afweging gemaakt of iemand zich wel of niet een behandeling kan permitteren.

Michiel is een echte algemeen practicus. Hij vindt het juist leuk om verschillende onderdelen van het vak uit te oefenen. Zich specialiseren in een richting en die de rest van zijn leven uitoefenen vindt hij niet aantrekkelijk. In een tweetal richtingen heeft hij zich wel verder bekwaamd, namelijk orthodontie(beugelen) en endodontie (wortelkanaalbehandelingen). Andere collega's in zijn praktijk hebben zich weer bekwaamd in andere richtingen zodat er intern patiënten kunnen worden verwezen en op die manier iedereen de beste behandeling krijgt.

Michiel beoefent het vak reeds 33 jaar maar heeft er nog altijd veel plezier in. Dat blijkt wel uit zijn werk voor Dentsend. Voor onze patiënten is hij vraagbaak (zover dit mogelijk is zonder u als cliënt eerst te zien). Het tandarts tarief dat wij hanteren voor vragen die onze tandarts kan beantwoorden zonder u fysiek gezien te hebben is kosteloos. Vul hiervoor simpelweg ons contactformulier in of stuur een e-mail naar customerservice[at]dentsend.nl. Het streven is deze binnen één werkdag te beantwoorden. Heeft u een spoedeisende vraag neem dan altijd direct contact op met uw eigen tandarts.

Kortom een degelijke tandarts voor een degelijke online tandartspraktijk.

Michiel Voets