Gratis verzending vanaf €50,-

 +31 (0)458200055

Meld u gratis aan bij Dentsend

Dentsend is het verlengstuk van uw praktijk.
Een kosteloze service waar u niets voor hoeft te doen!

  •  Alleen patiënten ontvangen korting
  •  Geen logistiek, geen voorraad
  •  Daarnaast verdient u uw advieskosten terug

Vergoeding voor uw advieskosten

Dentsend is er voor de patiënt én de tandarts. Wilt u ook dat extra beetje service kunnen aanbieden aan uw patiënten? Kosteloos, makkelijk en daar ook voor worden beloond?

Dentsend zet breed in op de interesse van tandartspraktijken om een partnerschap aan te gaan om zodoende patiënten van praktijken een (digitale) uitweg te bieden. Zij kunnen op Dentsend.nl veilig, makkelijk en goedkoop dentale topproducten aanschaffen. Hierbij geldt dat patiënten van uw praktijk een korting bedingen bij aankoop van een product uit onze webshop. Uzelf zal hierop een vergoeding krijgen voor het geven van advies aan uw patiënten. Het partnerschap kost u geen geld en geen tijd. Wij regelen de technische werkzaamheden en we houden alle administratie bij. U dient enkel het personeel op de hoogte te brengen van deze samenwerking en te vermelden dat proactief werken met de flyers loont voor zowel uw patiënten als uw praktijk.

Samenwerking

Het samenwerkingsverband dat Dentsend aangaat met tandartsen is geïntroduceerd in 2014. Op dit moment zijn er al diverse tandartspraktijken aangesloten en wij beogen deze service uit te breiden door heel Nederland. Wanneer u besluit zich aan te sluiten bij het Dentsend-netwerk zal een medewerker van Dentsend contact met u opnemen. U krijgt een informatiebrochure toegezonden per mail om u zodoende nogmaals op de hoogte te brengen van de mogelijkheden. Gedurende de samenwerking zal uw contactpersoon contact met u onderhouden om uw persoonlijke landingspagina up to date te houden en waar nodig bij te sturen.

Uw kunt uw advies nu online voortzetten door producten uit onze webshop te adviseren aan uw patiënten. Wij bewerkstelligen dit door middel van landingspagina’s.

Eigen online shop omgeving

Elke partner van Dentsend krijgt een eigen landingspagina. Op deze pagina komt informatie te staan over uw praktijk, uw logo en uiteraard de door u aangeraden producten die de bezoekers van uw praktijk bij ons kunnen aanschaffen met vijf procent korting. Sinds februari 2014 heeft Dentsend een nieuwe website. Dit heeft geleid tot een toename van het aantal bezoeken aan de landingspagina’s van onze partners. Dit stukje promotie is dus ook inbegrepen bij het partnerschap. Daarnaast blijven we werken aan verbeteringen van deze landingspagina’s zodat het een nog aantrekkelijker totaalplaatje wordt voor u en de patiënt. De prijzen zoals deze worden vermeld op de website van Dentsend.nl zijn tevens de prijzen die op uw landingspagina komen te staan. Hierin kunnen wij uiteraard geen uitzonderingen maken. Hierdoor vermijden we een onderlinge concurrentie tussen de bij ons aangesloten praktijken.

 

Word gratis partner!

Geef uw patiënten net dat beetje meer service!

direct aanmelden meer informatie

 

Voordelen van een samenwerking met Dentsend

 

Extra service

Producten die u adviseert in de stoel. Makkelijk te bestellen bij Dentsend.

 

Kosteloos

U betaalt niets voor deze extra service. Sterker nog, uw advieskosten worden gewoon vergoed.

 

Korting voor patiënten

U geeft uw patiënten extra korting op alle producten uit het Dentsend assortiment.

 

Logistieke afhandeling

De gehele afhandeling wordt door Dentsend gedaan, U hoeft hiervoor niets te doen.