Gratis verzending vanaf €50,-

 +31 (0)458200055

Onze gebitbeschermers op een rijtje

 

Tweelaags

Besteedt u uw vrije tijd op het sportveld en is de sport die u beoefent risicovol? Wij raden aan om uw gebit goed te beschermen door middel van een tweelaags gebitsbeschermer. Onder andere bij voetbal, waterpolo, basketbal raden we deze beschermer aan.

Naar ons 2-laags maatwerk bitje

 

Drielaags

Een ieder die een sport beoefent met een hoog risicogehalte op tandletsel raden wij aan een extra beveiligde gebitsbeschermer te dragen. Vechtsporten, rugby en (ijs)hockey zijn voorbeelden waar deze beschermer zeer geschikt voor is en soms zelfs verplicht.

Naar ons 3-laags maatwerk bitje

 

Kids

Kinderen die een risicovolle sport beoefenen worden vaak verplicht mondbescherming te dragen. Dentsend biedt diverse varianten, kleuren en typen speciaal voor kinderen en jeugd. Ons maatwerk is zeer makkelijk uitvoerbaar vanuit huis en gaat lang mee. 

Naar ons kinder maatwerk bitje

 

Niet op maat

Universele gebitsbeschermers zijn verkrijgbaar in alle prijsklassen, van vele merken en in vele soorten, typen en kleuren. Dentsend verkoopt ook voorgevormde gebitsbeschermers die u in heet water kunt vormen. Vergeleken met maatwerk is de levensduur korter.

Naar al onze universele bitjes

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst