Gratis verzending vanaf €50,-

 +31 (0)458200055

SleepPro SFA Snurkbeugel

Schrijf de eerste review

 

30 dagen niet goed geld terug*

De SleepPro 'Self Fit Adjustable' (SFA) Snurkbeugel is een eenvoudig in te stellen anti-snurk mondstuk. De SleepPro SFA is zo ontworpen dat het gemakkelijk zelf op maat is te maken en steeds opnieuw is in te stellen in verschillende standen.

€ 89,95
SleepPro
Verzending

Binnen 2 werkdagen in huis.
Mits op voorraad

 

Vragen over dit product?
+31 (0)458200055.

Gratis verzending

Gratis verzending
bij orders boven de €50,-

14 dagen opzicht

14 dagen.
Ruil -en retourrecht

Productbeschrijving

Details

SleepPro SFA Snurkbeugel helpt u weer rustig te slapen zonder snurken en/of (slaap)apneu biedt zeven verschillende mogelijke standen om de kaak naar voren te brengen, voor een nauwkeurige gewenste afstelling (0-12 mm).

De SleepPro SFA is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van de SleepPro mandibulaire “onderkaakvooruitbrengspalken” (snurkbeugels). 

Deze anti-snurkbeugel (ook geschikt bij apneu) is speciaal ontwikkeld als gevolg van een groot aantal verzoeken van KNO artsen en patiënten, die op zoek waren naar een gemakkelijk zelf in te stellen mondstuk, met een perfecte pasvorm voor comfortabel gebruik en een medisch bewezen werking. 

Om de beugel passend te maken wordt bij de SleepPro SFA ook gebruik gemaakt van de oorspronkelijke ‘kook en bijt’ technologie. De thermopolymer voering (gellaag) in de onderste en bovenste tandboog of kaaklade zorgt voor een stevige en comfortabele pasvorm. Met de SleepPro SFA kunt u eindeloos experimenteren om de juiste en meest comfortabele stand te vinden,  die het snurken stopt.

De SleepPro SFA Snurkbeugel passend maken:

  • Het bovenste en onderste mondstuk dient te worden onderdompeld in net gekookt water, gedurende een periode van 3 minuten.
  • Zodra het warme water is afgekoeld bijt u gelijktijdig in het bovenste en het onderste mondstuk, waarbij u uw kaak iets naar voren brengt. Uw tandenafdruk ontstaat in de beide mondstukken.
  • Maak het bovenste en onderste mondstuk goed passend, waarbij u gebruik maakt van uw vinger.
  • Haal het mondstuk uit uw mond en plaats het in koud water om de gellagen uit te laten harden.
  • Bevestig één paar van de zeven spanbanden op het bovenste en onderste mondstuk. 
  • Het mondstuk is dan gereed voor gebruik. Om de juiste kaakstand en pasvorm te vinden adviseren wij om te beginnen met de middelste spanband en vervolgens indien gewenst een kortere of langere spanband te kiezen om de onderkaak meer naar voren of juist naar achteren te brengen.


Hoe werken de verwisselbare bandjes?
Met de verwisselbare spanbandjes kan de vooruitgang van de onderkaak zeer nauwkeurig worden ingesteld. Hierdoor wordt de spanning in de bovenste luchtwegen hersteld en voorkomt het dat de zachte weefsels verslappen, zodat het snurken wordt voorkomen. Als het snurken, met de bevestigde bandjes, niet stopt, gebruikt u dan een maat kleiner bandje. Het kan ook zijn dat de gekozen instelling te ver naar voren staat. In dat geval kiest u voor het daarop volgend langere bandje.

Extra informatie

Extra informatie

Merk SleepPro
EAN 5060251570016

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: SleepPro SFA Snurkbeugel

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Algemeen
Prijs