Gratis verzending vanaf €50,-

 +31 (0)458200055

Aandoening

Aften en mondwondjes

Vrijwel iedereen heeft wel eens last van aften. Aften zijn pijnlijke grijs/witte zweertjes die in de mond voorkomen. Ze zijn voornamelijk te vinden op het tandvlees, het gehemelte of het wangslijmvlies, maar ook de tong is een voorkomende plaats. Het is een fabeltje dat aften ontstaan door een vitaminetekort. Waardoor ze dan wel precies ontstaan is nog onduidelijk. Dentsend biedt meerdere producten aan die korte metten maken met aften en mondwondjes.

Bekijk de producten

Droge mond

Een droge mond is het gevolg van een beperkte speekselproductie of een afwijkende samenstelling van het speeksel. Symptomen zijn onder meer een aanhoudend dorstgevoel en moeite met slikken, kauwen en spreken. Oorzaken van een droge mond kunnen spanning en stress zijn, maar bijvoorbeeld ook bijwerkingen van medicijnen. U kunt deze aandoening  tegengaan door regelmatig mondspoelmiddelen, gels of bepaalde tandpasta’s voor een droge mond te gebruiken.

Bekijk de producten

Gevoelige tanden

Veel mensen hebben last van gevoelige tanden. Gevoelige tanden hebben in  veel gevallen te maken met teruggetrokken tandvlees. Dit kan ontstaan naarmate u ouder wordt, maar ook als u op een foute manier poetst. Gevoelige tanden reageren op koude, hete, zure of zoete voedingsmiddelen. U ervaart dan een korte doordringende pijnstoot. Een tandpasta, gel of een mondspoelmiddel voor gevoelige tanden kunnen uw pijnklachten aanzienlijk verminderen.

Bekijk de producten

Slechte adem

Iedereen heeft wel eens last van een slechte adem na het eten van bijvoorbeeld knoflook of het drinken van alcohol. Voor 20% van de Nederlanders is een slechte adem echter een dagelijks probleem. Een slechte adem wordt veroorzaakt door aanslag op de tong, een slechte mondhygiëne, uitdroging van de mond, keel-, neus- en ooraandoeningen, of een verstopping van het spijsverteringskanaal. Een slechte adem is vervelend maar is gelukkig wel snel op te lossen. Vind uit wat Dentsend op het gebied van een slechte adem voor u kan doen.

Bekijk de producten

Artikelen 1 tot 25 van 37 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 25 van 37 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Meer informatie over mondaandoeningen: